zondag 24 maart 2013

Eindelijk weer....

Ik heb een hele lange tijd niets meer laten zien. Door drukte met van alles en nog wat is het er gewoon niet van gekomen om mijn blog bij te houden en andere blogs te lezen. Ik heb me voorgenomen om daar maar weer eens verandering in aan te brengen. Ik heb de afgelopen tijd wel een aantal dingen gemaakt, maar lang niet zoveel als andere jaren. Zo heb ik voor mezelf 2 blazers gemaakt en voor Lisa een kanten tuniek (hetzelfde model als de vorige post, maar dan in tuniekvorm) en een jasje. Helaas (nog) geen foto's.
Voor het voorjaar voor Lisa een roze blazer met een shirtje eronder gemaakt. Ik kan al maat 34 aanhouden. Kleine meisjes worden groot! Hier ben ik wel blij mee, want ik vind dat er maar heel weinig leuke kinderpatronen in de grotere maten zijn. Het model van de blazer komt uit een bijlage van de Knip mei 2011. Het shirt is een basispatroon. De paspop is eigenlijk te klein om de kleding voor haar er goed op te laten zien.Voor mijzelf een blazer gemaakt. Dit model komt uit de Knip oktober 2010.

5 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je toch weer post, wat een mooie blazers heb je gemaakt knap hoor en dit geeft weer inspiratie. Hier ook een dochter met xs inderdaad veel leuker als al die kinderkleding in grote maten. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn om weer wat van je te zien, mooie jasjes heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad mooie blazers. Vooral de roze en het shirt past er goed bij.
  Groetjes Kamala

  BeantwoordenVerwijderen