woensdag 29 februari 2012

Stoffenspektakel!!

Vanmiddag samen met Lisa naar het Stoffenspektakel geweest op zoek naar leuke stoffen. We zijn allebei helemaal weg van al die mooie knalkleuren. In de nieuwste Knippie had Lisa een erg leuk setje (broek en blazer) gezien waarvan ze gelijk zei dat ze deze graag wou hebben. We hebben een hele lichte jeanskleur stof gekocht voor een broek en een rode stretchstof voor de blazer. Hierbij komt een rood/wit gestreept shirtje. Toen had ze ook maar bedacht dat ze de knalroze stof ook wel helemaal te gek vond voor een blazer. Ook hier maar meteen stof voor een shirtje bijgekocht. En een leuke postzegel applicatie voor op het shirt. We hebben de broeken voor Lisa in alle kleuren (blauw, rood, groen, roze) al een tijdje geleden gekocht.
De katoenen grijze stofjes, (hartjes, stippen en sterren) ga ik gebruiken voor rokjes. Van de roze vlinderstof ga ik een jurkje maken voor een nichtje. De blauwe en de rode stoffen vooraan hebben we gekocht om de kast verder aan te vullen. Vraag me af of alles er nog wel in past -:). Stofverslaving??

6 opmerkingen:

 1. Jaa die kast wil ik nu ook wel eens zien, leuke lappen heb je gehaald,goed uitgezocht Lisa. (had best een lekker ijsje tegenover mogen staan....)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha hier al net zo.ben vanmiddag ook geweest,en zie de stapel in mijn kast ook groeien.
  mooie stofjes heb je gekocht.heb ook nog met die grijze stofjes in de handen gestaan maar heb het bij tricot gelaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke stofjes.
  Die vlinderstofjes zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stoffen! De vlinderstof komt hier ook nog wel, denk ik. Mijn dochter vind hem in elk geval erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb je geen tijd gekocht?(lol)Ziet er allemaal vrolijk uit, goed geslaagd dus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie stoffen heb je gekocht, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen